Robotický vysavač ETA Stormio 4237 90000 CZ DISTRIBUCE | ZÁNOVNÍ

Kód: EL99
9 hodnocení
Značka: Eta
8 200 Kč –26 %
Snímek obrazovky 2023 03 13 v 16.57.54
8 200 Kč –26 % 5 995 Kč 4 955 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Výkonný robotický vysavač 2 v 1 s vibračním mopováním, laserovou navigací a aplikací ETA SMART. Vícepatrové mapování, 5 režimů úklidu a cyklonová filtrace.

Detailní informace

Doručení do 60 minut
Doručení do 60 minut
Doručení objednávky po Praze do 60 minut - Liftago a Messenger.
Okamžitá expedice
Okamžitá expedice
Doručíme do 24h od objednání. Na adresu nebo výdejní místo.

Detailní popis produktu

ZÁNOVNÍ WOMEN

Chytrý úklid u vás doma

Nechte úklid na vysavači od A do Z a pořiďte si výkonný robotický vysavač ETA Stormio. Díky 360° laserové navigaci se u vás perfektně vyzná a vše si nastavíte v přehledné aplikaci v mobilu. ETA Stormio se postará o kompletní úklid – kromě vysávání totiž i dokonale vytře.

Vysoký sací výkon zajišťuje kvalitní digitální motor s dlouhou životností, díky kterému se ETA Stormio stane opravdovým úklidovým parťákem. Kromě motoru se uvnitř schovává i výkonný 14,4V Li-ion akumulátor, který vysavači poskytuje výdrž až 120 minut. Po ukončení úklidu se vysavač sám vrátí do nabíjecí stanice, kde se za 4-6 hodin opět plně nabije.

Vysoký sací výkon je doprovázen kvalitní cyklonovou filtrací v kombinaci s HEPA filtrem. Všechen prach a nečistoty tak zůstanou v prachové nádobě a nedostanou se zpět do ovzduší.

ETA Stormio se u vás vyzná

Díky inteligentní laserové navigaci zmapuje ETA Stormio perfektně celou místnost. Úklid je tak rychlejší a efektivnější. Pamatuje si uklizená místa a vy si tak můžete být jistí, že žádné nevynechá.

Chytrý ANTI-COLLISION systém s bezdotykovými senzory pro rozpoznání překážek zajišťuje šetrný pohyb v místnosti a díky několika inteligentním senzorům se pádu ze schodů bát nemusíte. Nastavit mu můžete i zakázané zóny, do kterých vysavač jednoduše nesmí.

ETA Stormio se postará o kompletní úklid tvrdých podlah, jako je lino, vinyl či dlažba, nezastaví se však ani před kobercem (do výšky vlasu 1 cm). Přechodové lišty zvládne do výšky 1,5 cm a se svou výškou pouhých 10 cm uklízí i pod nábytkem.

ETA Stormio zapadne i do vícepatrových domků. Díky své funkcí vícepatrového mapování si robot dokáže uložit až 3 mapy. Pro lepší komunikaci je vysavač ETA Stormio vybaven hlasovým doprovodem v češtině. Budete si tak perfektně rozumět.

 

Expert na mopování

Kromě vysávání vám vysavač doma i dokonale vytře. Díky speciálnímu programu a unikátnímu vibračnímu mopování bude výsledek lepší a efektivnější. Přesný vibrační mop umožňuje nastavit intenzitu mopování přesně podle vašich potřeb.

Chytrá aplikace ETA SMART

S chytrou aplikací ETA SMART můžete vysávat klidně z gauče. Celý úklid totiž nastavíte ve vašem mobilním telefonu a práci nechte na kompletně na vysavači.

V aplikaci můžete nejen sledovat celý průběh úklidu, vytvořenou mapu si snadno rozčleníte na jednotlivé místnosti a v případě potřeby pošlete vysavač klidně jen do kuchyně. Díky inteligentnímu plánování úklidu si úklid naplánujete na konkrétní dny i hodiny.

Kompletní úklid můžete nastavit klidně i na dálku. Zapněte vysavač klidně z práce a doma na vás bude čekat jen čistá podlaha.

Vybrat si můžete z 5 režimů úklidu. Automatický úklid vysaje celý byt či dům, systematicky a jednu místnost za druhou. Při zónovém úklidu si můžete svolit konkrétní zónu, kam chcete vysavač poslat a při úklidu místnosti jej pošlete klidně jen do ložnice. Lokální úklid vám poslouží při nečekaných situacích, kdy chcete vysavač poslat na konkrétní místo. A hodit se vám bude i chytrý úklid podél stěn.

Pokud nejste příznivci chytrých aplikací, můžete vysavač ovládat i přes dálkové ovládání. I pomocí ovládání můžete nastavit režim úklidu (automatický, úklid podél stěn a lokální úklid), sací výkon nebo naplánovat úklid na konkrétní čas. Aplikace pak dále rozšiřuje možnosti vysavače.

Kompatibilita

  • Podpora 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sítí
  • Operační systémy Android 6.0 a vyšší, iPhone4S a iOS 11.0 a vyšší
  • Aplikace ETA SMART zdarma ke stažení z Google Play nebo App Store

Doplňkové parametry

Kategorie: Robotické vysavače
Záruka: 2 roky (1 rok IČ)
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: