Co je to repasovaný notebook?

Repasované notebooky jsou počítače, které byly vráceny do výroby kvůli vadám nebo jiným problémům a byly opraveny a znovu prodány za nižší cenu. Tyto notebooky mohou být poškozené nebo použité, ale většinou jsou v dobrém stavu a plně funkční. Repasované notebooky mají několik výhod:

  1. Nižší cena: Jednou z největších výhod repasovaných notebooků je nižší cena. Tyto notebooky mohou být až o 50 % levnější než nové počítače stejné specifikace.

  2. Stejné funkce jako nové: Repasované notebooky mají stejné funkce jako nové počítače. Můžete si vybrat z různých konfigurací a specifikací, včetně operačního systému, procesoru, paměti a kapacity úložiště.

  3. Šetrnost k životnímu prostředí: Když kupujete repasovaný notebook, pomáháte snižovat odpad a ušetřit přírodní zdroje. Místo toho, aby byl starý notebook odhozen a nahrazen novým, je opraven a opět použit.

  4. Garance kvality: Repasované notebooky jsou pečlivě testovány a opraveny, aby byly plně funkční. Většina prodejců nabízí záruku a technickou podporu, takže si můžete být jisti, že notebook, který kupujete, bude fungovat a bude mít delší životnost.

  5. Možnost upgradu: Většina repasovaných notebooků lze snadno upgradovat. To znamená, že můžete například upgradovat RAM nebo úložiště, abyste získali větší výkon.