Hodnocení obchodu

4,9 1483 hodnocení
5
1413x
4
38x
3
11x
2
6x
1
15x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Peřinka | 23.7.2020
+++ Perfektní komunikace +++ Rychlost doručení +++ Vyhovění na veškeré požadavky +++ Sladkost k objednávce --- Vůbec žádné Vřele doporučuji nakupování zde.
Avatar autora | 21.7.2020
+ Rychlé dodání, zboží pečlivě zabaleno.
+ Žádná mně nenapadá.

Avatar autora | 21.7.2020
+ Velice rychlé dodání
+ Zboží má deklarovanou kvalitu

Avatar autora | 21.7.2020
+ Velmi dobrá komunikace
+ Zboží dle popisu přesně odpovídá stavu
+ Rychlé doručení
+ Kvalitní zabalení

Mohu jen doporučit
Avatar autora | 20.7.2020
Obchod opět bez problémů. Doporučuji.
Avatar autora | 20.7.2020
+ rychlé doručení

Avatar autora | 20.7.2020
Vstřícné jednání. Rychlé doručení.
Avatar autora | 19.7.2020
+ rychlost, spolehlivost

Avatar autora | 18.7.2020
+ Dobrá komunikace - omylem mi doručili jiný telefon, následná komunikace k vyřešení této chyby proběhla z jejich strany rychle a ochotně

Avatar autora | 16.7.2020
Veľmi dobrá komunikácia, dobrá ponuka.
Avatar autora | 15.7.2020
+ rychlost
+ profesionalita

co jsem objednal to jsem dostal hned druhý den, vše šlape a tak by to mělo být.
Avatar autora | 13.7.2020
+ Zaslali jiný telefon, ale hned jsem se dovolal, obratem vrátil a obchod mi poslal obratem správný. Výborná komunikace po telefonu.

Avatar autora | 13.7.2020
+ rychlost
+ komunikace
+ neskutečně příjemná obsluha
+ profesionální jednání
- najít výdejnu :-)

Nejdříve jsem chtěl notebook poslat kurýrem, ale maželka , že potřebuje telefon. Tak jsme si udělali výlet do prahy. Upřímně najít výdejnu je celkem nadlidský úkol, navigace Vás vede o ulici níže, ale prý se chystají do nového. Tak asi vědí pro :-) Každopádně přístup personálu, který Vás obskakuje, jak když kupujete zboží za milion, mě velice překvapil, málo kdy jsem se s tímto přístupem setkal. Kávička, voda , ukázka a výběr z asi 10ti telefonů, manželka byla v němém úžasu :-) Nakonec jsem tedy zakoupil i telefon i notebook, vše funguje v pořádku, na cestu jsme dostali dárek sklo a voucher a medvídky a směle se vidali zase domů, pěkný a hlavně milý výlet
Avatar autora (Administrátor) 11.8.2020
Moc moc děkujeme a vážíme si toho tým DIGIFIT.cz
Avatar autora | 13.7.2020
už nikdy chtěla jsem nakoupit pak jsem musela obj zrušit jelikož to byl dárek a nebyla jsem si jistá jenže pak zjistila že počítač bude vyhovovat ale to už mě firma vyřadila a napsala mě at neobjednávám s tímto chováním jsem se ještě nesetkala kdyby byla žádná hvězdička dala bych jí
Avatar autora (Administrátor) 11.8.2020
Milá paní Ilono, zde ani nejde poděkovat za recenzi. Ano vše je pravda, objednávka byla zrušená, jelikož se nám objevilo na Vaše jméno několik objednávek, které byly nejen stornované, ale i nevyzvednuté dobírky. Je třeba si uvědomit, že objednávky v eshopu jsou závazné a každé odeslání na dobírku a nevyzvednutí je pro eshop velmi nepříjemné , stojí to čas, peníze a zboží putuje po republice úplně zbytečně a brání to v koupi dalšímu zákazníkovi. Notebook byl prodán hodinu po stornu a zákazník je velice spokojen, takže zrovna takovému zákazníkovi byste zbytečně objednávku držela? Proč?. Myslím, že objednávání a nevyzvedávání je neférové jak vůči eshopu, tak i k zákazníkům. Zde se od Vás nedalo čekat nic jiného, než tato recenze. My opravdu nemůžeme vědět, že napočtvrté opravdu o zboží tentokrát zájem máte. Jasně jsem Vám psal, že z důvodu zrušení objednávky můžete zakoupit znovu, ale už zaplatit pouze předem, což samozřejmě neplatí pro solidní zákazníky, kteří o zboží mají opravdový zájem. Eshop není holubník, děkuji za pochopení.
Avatar autora | 13.7.2020
Výborná komunikace. Rychlé a přesné doručení zásilky. Za mne super spolupráce.
Avatar autora | 12.7.2020
+ ochota, pristup

Pri sebemensim problemu jsou ochotni s vami tento problem resit. Zakoupen Samsung Galaxy S9+. Podana reklamace na to ze s tel nejde platit kartou pomoci nfc, tak tel vymenili a pridali k tomu obal i sklo jako present. Perfektni pristup
Avatar autora | 12.7.2020
+ doručení kurýrem

Avatar autora | 11.7.2020
+ byl jsem moc spokojen s nabídkou eshopu

telefon, který jsem zakoupil měl mít známky lehkého použití, já na něm tedy nenašel vůbec nic, byl ještě ve folii, za mě skvělý přístup k zákazníkovi.
Avatar autora | 11.7.2020
+ Dodání následující den od objednání
+ skvělá cena

Honor magiKbook funguje parádně, byl předváděcí , ale od úplně nového k nerozeznání. Díky tomu že byl prodáván jako předváděcí byl o 20% levnější, takže děkuji za ušetřené peníze a určitě nakoupím znovu
Avatar autora | 8.7.2020
- Objednávka nedorazila kompletní.