Lenovo ThinkPad L540

Kód: A2469
6 hodnocení
Značka: Lenovo
13 500 Kč –43 %
lenovo thinkpad l540 8 gb ram core i5 4300m 260 ghz 128 gb ssd 156 tft w10 en 4
13 500 Kč –43 % 7 583 Kč 6 267 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Notebook - Intel Core i5-4300M 2,60GHz Haswell, 15,6" HD 1366x 768px, RAM 4GB DDR3, SSD 128GB, Intel HD Graphics, USB 3.0, LAN, webkamera, WIFI, Bluetooth, DVD-RW, Windows 10 Pro

 A REPASOVANÉ

Detailní informace

Doručení do 60 minut
Doručení do 60 minut
Doručení objednávky po Praze do 60 minut - Liftago a Messenger.
Okamžitá expedice
Okamžitá expedice
Doručíme do 24h od objednání. Na adresu nebo výdejní místo.

Detailní popis produktu

Lenovo ThinkPad L540 

 Rovnovážný poměr mezi výkonem, cenou, mobilitou a spolehlivostí. To a mnohem víc nabízí řada notebooků ThinkPad L od společnosti Lenovo. Samozřejmostí je též důraz na ekologické provedení zařízení jako celku, i na to společnost Lenovo dbá. U modelu ThinkPad L540 je zajímavostí též výdrž při práci na baterie až 11 hodin se standardní 6-článkovou 56 Wh baterií stejně jako splnění standardu odolnosti MIL-SPEC. Notebook tak nejen neskutečně dlouho vydrží pracovat, ale navíc s ním uživatelé nemusí zacházet v rukavičkách. Vše samozřejmě za rozumnou cenu nejen pro firemní, ale i domácí využití.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Odolný v každém směru

Notebook ThinkPad L540 byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům MIL-SPEC, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách zahrnujících prach, vibrace, horko, chlad, vysokou nadmořskou výšku, vlhkost a další nepříznivé vlivy prostředí.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Výkon podle vašich potřeb

Za pomoci moderních procesorů Intel Core, Pentium i Celeron dostáváte profesionální nástroj s excelentním výkonem, který je v případě procesoru Intel Core vhodný nejen pro kancelářské aplikace, ale i náročné výpočetní a simulační programy. V případě požadavku i na vysoký grafický výkon je možné zvolit konfiguraci notebooku vybaveného diskrétní grafikou.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Zabezpečení a správa podnikové třídy

V závislosti na konfiguraci můžete získat notebook s velmi vysokým zabezpečením, zahrnující technologie Intel vPro, Computrace, šifrované jednotky pevných disků, uzamykání portů v systému BIOS, modul Trusted Platform Module, čtečka otisků prstů a další technologie zajišťující bezpečnost a snadnou správu dat důležitých pro vaše podnikání. Je jen na vás, jakou míru bezpečnosti vyžadujete. Pro ochranu s tradičních magnetických pevných disků slouží systém Active Protection System (APS), který rozpozná, když notebook padá a reaguje zastavením disku, aby ochránil vaše data.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Neskutečná výdrž na baterie

Dlouhé výdrže při práci na baterie je dosaženo kombinací moderních hardwarových komponent v čele s procesory Intel, celé řadě dalších úsporných vlastností. Celková výdrž při práci na baterie může dosáhnout až 11 hodin, samozřejmě v závislosti na konfiguraci.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Notebooky a pc
Záruka: 1 rok
Úhlopříčka: 15"
Rozlišení obrazovky: FULL HD 1920 x 1080
Procesor: Intel Core i5
Paměť grafické karty: Sdílená
Operační paměť: 4 GB
Typ uložiště: SSD
Operační systém: Windows 10
Podsvícená klávesnice: Ne
Odpočet DPH: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: